субота, 19 листопада 2022 р.

ПАМ'ЯТАЙМО ОСІНЬ ЩО ЗМІНИЛА УКРАЇНУ.

День Гідності та Свободи відзначається щороку 21 листопада  згідна з Указом Президента  .Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії, Помаранчевої революції 2004р. та Революції Гідності 2013року.

Революція відбулася не лише в політичному житті країни .В першу чергу , вона відбулася в нас самих , у нашій свідомості.

Гідність, свобода, незалежність, патріотизм, мужність, героїзм - за останні роки ці високі поняття стали особливо близькі кожній людині, яка вважає себе справжнім громадянином .

Сьогодні , ми вшановуємо пам'ять і подвиг великих українців , які ціною власного життя та здоров'я продемонстрували прагнення українців жити у вільній демократичній державі.Вони , назавжди залишаться в народній пам'яті, стануть прикладом для майбутніх поколінь .

Після всіх втрат , які понесла за останні роки Україна , ми не маємо права схибити і, тим паче , зрадити ідеалам  та вимогам Революції Гідності.

Будьмо гідними пам'яті героїв,всіх знайомих і незнайомих нам людей , в очах яких ми бачимо гідність , і які боронять нашу свободу та нашу незалежність.

Працівниками бібліотеки та культури с.Огіївці проведено флешмоб "Пам'ятаймо осінь що змінила Україну ."(до Дня Гідності та Свободи)



Немає коментарів:

Дописати коментар