субота, 8 жовтня 2022 р.

ПОДАРУНОК ЗАХИСНИКУ.

День захисників і захисниць України - державне свято , що відзначають 14 жовтня. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою День захисника України.

Вперше День захисника України у 2015 році відсвяткували під гаслом  "Сила нескорених."

Датою свята не випадково обрали 14 жовтня, адже в цей день відзначають і День українського козацтва, символом якого була Богородиця.

І нині Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які , так само , як наші пращури , стоять на захисті рідної землі.Найщиріші вітання ветеранам , учасникам бойових дій , військовослужбовцям , усім воїнам , які надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати всії, хто носить високе звання Захисника Уктаїни.


До Дня захисника України в Огіївській сільській бібліотеці о 11.00 год був проведений майстер- клас "Подарунок для захисників України." Діти з задоволенням виготовляють подаруночки своїми руками.

Нехай щира любов до України , народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.












 

Немає коментарів:

Дописати коментар